STORAMODEGARDEROBEN

Jag bloggar på Storamodegarderoben igen! Kolla in där istället, lägg gärna till den på bloglovin! Peace! ♥

STORAMODEGARDEROBEN

Jag bloggar på Storamodegarderoben igen! Kolla in där istället, lägg gärna till den på bloglovin! Peace! ♥

Lindex överaskar

Snygga kläder från Lindex, en affär jag aldrig handlar något i. Om jag ska vara ärlig tror jag inte jag äger något från den butiken, förutom ett par örhängen då. På de tre första bilderna är det samma blus/tunika. Jätte snygg tycker jag, 299 kronor får man ge för den. På sista bilden hittar vi en jätte snygg skinnimitation som endst kostar 499 kronor.

Snygga skor från H&M

Jag måste verkligen säga tummen upp till H&Ms skor. H&M har verkligen bättrat sig när de gäller skofronten. Förut tycker inte jag de hade speciellt många snygga skor, men nu finns de en hel del. Jag gillar dessa!

Dagens outift

♥ Bas linne H&M
♥ Linne Tessie
♥ Jeans JC
♥ Pumps Skopunkten (bytte dock till convers)

Påväg hem till mig!

Mamma beställde hem denna snygga klänningen igår till mig och en till min syster. Jag har den även i puder rosa, men snart också i svart. Jag har faktiskt använt min puder rosa väldigt mycket i sommar, så jag tror den svarta kommer användas mycket den också. Passar mer med svart nu när hösten snart är här. Ska även ta med mig den till Turkiet när jag ska dit om 10 dagar. Härligt att kunna gå barbent en vecka. Visst är klänningen snygg? Den kommer från H&M och kostar 299 kronor för den som undrar. Nu ska jag fortsätta lyssna på lektionen, hörs senare!

Snygga kläder från Asos

Riktigt snygga kläder från Asos. Vilken är eran favorit?

16 september

Idag släpps Ken Rings album " Hiphop", väntat länge på det! Finns många bra låtar.

Min skoldag

Hej bloggen! Jag har haft en riktigt seg skoldag faktiskt, massa jobbiga sega lektioner. Började dessutom halv nio och slutar tio i fem, vet inte om jag orkar med sista lektionen. Så himla trött! Seg i huvudet, ingen luft i klassrummet. Har inte haft någon blogg lust det senaste därför de är så få inlägg. Hoppas alla är bra med er! Kram

Dagens outift

Hade skolfoto idag och då såg jag ut såhär!
♥ Blus H&M
♥ Linne gina tricot
♥ Jeans H&M

Asos

Typiskt att den är så jäkla dyr, men sjukt snygg är den! Från Asos såklart.

Ett roligt telefonsamtal

Igår fick jag ett telefonsamtal från en sminkstudio, de undrade om jag vill komma till deras studio och bli sminkad, få håret fixat och sedan fotografering, gratis? Så klart sa jag ja. De sa även att jag fick ta med mig kompisar, så jag har valt att ta med mig två stycken. Dock kostar det pengar om man vill köpa fotorna annars är det gratis. Man får snacks och dricka där. Inte dåligt. Man ska ha med sig 3 ombyten, funderar på att ta med mig denna klänningen. Men det är inte förens 22 oktober, kanske man inte har så bruna ben då haha. Fast i och för sig jag kommer ju hem 5 oktober från Turkiet så färgen lär väl hålla i ett tag i alla fall. Aja får tänka på saken. Älskar klänningen i alla fall köpte den i somras på Bik Bok.

Werofashion

Har aldrig varit inne på Werofashion tidigare, hittade inte direkt så jätte mycket intressant. Men jag gillar denna klänningen, riktigt snygg till fest. Dock ser den kanske inte skit snygg ut på bilden, men jag tror med rätt skor och en snygga

Te amo

Rihanna - Te amo. Denna låten har spelats repeat denna helgen!

Forever21

Fyra skit snygga klänningar. Jag har aldrig beställt från Forever21 faktiskt, det beror inte på att jag inte hittat något snyggt för snygga saker finns de gott om. Utan för det är så dyrt med frakt. Men jag brukar kika in på deras hemsida ändå ibland, få lite inspiration. Här är mina favoriter.

Enkel men snygg

En enkel men snygg tröja, som jag gärna skulle använda till vardags. Gärna ett par lacktights till och ett par snygga stövlar, gärna knä höga till. Sen nu när hösten närmar sig så en snygg skinnjacka till. Ni hittar denna snyggingen hos H&M.

Mineral smink

Idag köpte jag mig faktiskt min första mineral smink produkt. Ett mineral puder från Isa Dora blev det! 160 kronor kostade det på Kicks, men jag antar det är värt de när de är mineral smink. Någon som har användt detta och är nöjd? Nu ska jag äta lite lunch sedan blir det fler inlägg. Hörs!

Örhängen

Här har ni några av mina favorit örhängen. Älskar stora örhängen! De på översta raden kommer alla ifrån H&M. På rad två så kommer de första också från H&M, sen gina tricot och Gekås. Vilka tycker ni är snyggast?

Dagens tips!

Denna snygga väskan från H&M får bli dagens tips, 199 kronor får man ge för den. Riktigt sugen på att beställa den men ska nog vänta tills efter Turkiet för vem vet man kanske hittar en snyggare där. Men fin är den! Eller hur? Små väskor är praktiskt om man bara ska ha med sig mobil, pengar, busskort osv.

Fästing

Hej igen!
Imorse efter jag skrivit inlägget nedan så gjorde jag mig iordning och sedan tog jag en promenad med min hund. När jag var ute kände jag att jag hade något på ryggen som gjorde ont, trodde först det var en sönder riven finne. Men den kändes så himla stor, när jag kom in kollade jag mig i spegeln och såg bara det var något mörkt. Tänkte fortfarande att det var en finne. Men så bad jag pappa att kolla, en big mama fästing var det!!! Jag gillar verkligen inte småkryp/fästingar osv. Min pappa försökte ta ut den med pincett men huvudet sitter fortfarande kvar, usch! Ska försöka få ut den så snart som möjligt, men just nu blöder såret. Nog om det haha. Jag var faktiskt i Kungälv centrum (ett tråkigt centrum utanför göteborg) idag med mamma, hittade inget. Men mamma köpte lite inrednings grejer. Nu ropar mamma att jag måste ut med hunden. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Kram

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Vaknade hyfsat tidigt idag för att vara helg faktiskt, halv elva. Satte på tv:n och kollade lite, men inget kul nu vid den här tiden. Idag ska vi lyxa till det så mamma är och köper färska frallor till frukost. Jag är skit hungrig nu så hon får ta och komma nu haha. Jag har inte hunnit planera något för dagen ännu, men ska försöka få mamma att gå med på att åka till något shoppingcentrum eller så. Behöver köpa mineral puder, aldrig testat men alla säger det är så bra. Vill gärna ha lite färg i ansiktet på skolfotot på måndag, min färg från i sommar har redan hunnit försvinna. Inte för att det var speciellt bra väder i sommar, men den färgen man han få. Typiskt att vi inte skulle åka till Turkiet innan skolfotot så man kunde vara brun som en pepparkaka haha. Nu ska jag inte klaga, man får vara glad att det blir en resa överhuvudtaget. Jag är som ett barn, räknar ner dagarna. 15 dagar idag. Can´t wait!!

Min dag

Hejsan bloggen!
Tänkte berätta om min dag innan det hinner bli en ny dag (eller den är tolv om 80 min). Jag orkade aldrig åka till skolan idag för vi skulle bara ha en redovisning, och jag hade inte tänkt redovisa ändå. Så har skickat in mitt arbete via mail. Så de blev en sovmorgon till halv elva, sedan gick jag upp och åt frukost och fixade mig. Sen tog jag bussen till torget och träffade Jenny, så gick vi till hennes förra gymnasium och hälsade på folk. Jag hade faktiskt valt den skolan som fjärde hands val när jag skulle välja gymnasium i 9:an (för 1,5 år sedan ungefär, går 2:an), men jag kom på mitt andra hands val. Men jag besökte aldrig det gymnasiet som jag tog som fjärde hands val, men måste säga att det faktiskt verkar riktigt bra. Fin skola med! Men jag är nöjd med min skola faktiskt. Men skulle jag bli tvungen att byta skulle jag gärna byta till den. Dock ska den flytta om ett år tror jag, mycket synd då den ändå är känd för där den ligger. Så ska den flyttas till stan, fast ha samma namn. Synd faktiskt, den skolan har alltid legat vid torget och är ändå känd. Min pappa gick till och med där när han var ung haha. Nog om det. Efter vi hade varit i Jennys före detta skola gick vi till torget och åt mjukglass med nötströssel (heter de så?). Sedan mötte vi upp mina kompisar och jag lämnade ett par skor till Deeqo som hon ska låna av mig. Sen tog vi bussen hem. Jag har haft en fett tråkig kväll måste jag erkänna, suttit hem och kollat på Idol och ätit hemma gjord pizza. Låter som en jävla tråkmåns. Ingen kunde ses ikväll, alla är upptagna. Dock vill en kompis ses nu men jag som precis tagit bort sminket och så vet inte om jag känner för det. Dessutom ska vi in till stan i så fall, man vill inte gå osminkad. Men blir nog att vi bangar det. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Kram

Tröja 299 kr

När hösten börjar närma sig så är det alltid mysigt att ha stora mysiga tröjor och koftor. H&M har nyss fått in dessa tröjorna, finns i svart och grått. Ett par tights, convers och någon av dessa tröjor = en enkel men snygg outfit! Vill man piffa till det kan man alltid ha ett snyggt skärp i midjan.

Radband

Här är mitt älskade radband!

H&M Tips 3

Jag älskar stora örhängen, har hur många som helst. I år har de blivit att jag köpt en hel del från H&M faktiskt, bra pris och de hade många snygga. Dessa skulle jag helt klart kunna tänka mig, tror nog jag ska köpa de guldiga. 50 kronor kostar dem för er som undrar.

H&M Tips 2

Nya underkläder behöver jag faktiskt. Har kollat runt lite men inte hittat så jätte mycket snyggt. Dock gillar jag denna från H&M. En bustier (för så heter de väl?) och ett par söta trosor. Skulle vilja ha beiga underkläder, vart på jakt efter det ett tag. Såg ett par snygga på hemsidan, men de var inte lika snygga i verkligheten.

H&M Tips 1

Var inne på H&M:s hemsida och kollade precis, såg att de fått in jätte mycket nytt. Hittade ganska många saker jag skulle kunna tänka mig att beställa hem. Dock har jag inga pengar! Men kanske blir något köp längre fram. Nu kommer det komma en del inlägg från H&M, här är det första. Jag tycker denna tröjan var riktig snygg, på första bilden i alla fall. Någon som sätt den i verkligheten? Är den snygg? Om den ser ut som på bild 1 skulle den gärna få flytta hem till mig haha.

Bekväma skor

Jag vill ha ett par bekväma svarta tygskor, såg dessa från skopunkten. Kostar endast 199 kornor, kanske inte den bästa kvalitén men det kan man inte räkna med när man handlar skor därifrån.

17 dagar kvar

Hej bloggen!
Inte vart den bästa på att uppdatera, nej jag vet. Men man ska verkligen inte blogga när man inte har någon lust, jag har gjort de många gånger på min förra blogg. Jag har fan så svårt med att bestämma mig vilken blogg jag ska blogga på. Jag vill ha kvar Storamodegarderoben för att jag är nöjd med namnet, har runt 80 besökare om dagen och de som får mig mest vilja fortsätta blogga är att jag har hållt på så länge. 3,5 år. De är riktigt lång tid, faktiskt jävligt stolt att jag bloggat så länge, att man kan säga jag har bloggat långt innan folk började tjäna pengar osv. Men sen Kezdes, är så himla nöjd med namnet. De passar in och denna bloggen känns mer personlig! Jaja får fundera på det. Men kommer ha kvar båda bloggarna tills jag vet hur jag ska göra.
Idag är det bara 17 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, jag l-ä-n-g-t-a-r så himla mycket! Ska bli underbart att få ligga på stranden och sola, få färg! Att få bada, att känna värme. Jag mår bäst i värmen, det bara är så. Man är mycket gladare och känner sig mycket snyggare då. Kan ju bero på att man är brun då. Sen att få shoppa massa väskor, armband, skor, kläder. Hoppas i alla fall på att hitta massa snyggt. Äta god mat också, ska bli jätte kul testa på deras mat. Älskar utländsk mat! Men sen kommer man inte bara äta turkisk mat såklart, blir säkert pommes och sånt också. Hoppas ni har haft en bra kväll! Kram ♥

One of my favorite dresses

Här är en av favorit outfiterna från i sommar. Klänningen är från H&M!

Nya skor

Nya skor. Inga höstskor precis men de passar perfekt när jag ska till Turkiet i slutet av månaden. Sen anar jag att de kommer till användning en hel del till sommaren 2010. Jag gillar kilklackskor, Snyggt!

Hallon rosa

Jag älskar denna färgen! Så himmla snyggt om man är brun med en färgglad klocka. Dock är inte detta en klocka i min prisklass, eller jo visst så dyr är den kanske inte. Men en rosa klocka kan man inte ha alltid så då får man köpa en annan klocka också. Eller så kan man säga såhär, de kan vara mycket pengar för att inte använda den så ofta. Men snygg är den i alla fall!

090909

Hejsan bloggen!
Idag är det den 9 september (månad nio) 2009, 090909. Lite kul datum haha. Idag började jag klockan nio också, mycket med nio idag. Vi har i och för sig börjat nio varje dag denna veckan, projekt vecka. Som jag berättade om igår. Idag har faktiskt varit en hel okej dag hittills även om klockan bara är elva. När vi kom till skolan fick vi veta att vi inte skulle jobba med våra arbeten utan "leka" haha, heta stolen och sånna övningar. Mycket roligare än att sitta framför datorn och jobba med ett arbete. Det är väl allt som har hänt hittills. Efter skolan har jag inte bestämt något i alla fall. Idag är det också 18 dagar kvar tills vi åker till Turkiet, varför går tiden så jävla långsamt? Haha. När man har sommarlov går en månad på en minut, nu känns 18 dagar som en evighet haha...nästan i alla fall. Hoppas ni får en bra dag. Adios!

Idol 2009

Hur många såg Idol nyss? Eller rättare sagt hur många såg inte Idol ikväll? Jag tycker de var en hel del bra bidrag faktiskt! Jag längtar tills i morgon då kommer de vara i Göteborg. Jag känner några som var där i somras när dem sökte idol deltagare, så ska bli kul att kolla i fall man ser dem. Ni kanske har läst min lilla presentation i vänster hörn, där det står att jag älskar att sjunga. Så varför sökte inte jag? Jo jag hade funderat på det, men sen fick min hund valpar så var tvungen stanna hemma. Sen har jag scen skräck så vet inte om de hade blivit av ändå. Fast jag brukar ju ge mig fan på saker jag vill klara av, så de hade väl gått. Jaja får väl se i framtiden, dock känns inte Idol som något riktigt för mig. Men man vet aldrig.

Snygga tröja!

Ser ni den svarta koftan med guldniar på axlarna? Åh kan inte den bli min? Den har inte kommit in på hemsidan ännu så man kan köpa den, den fanns bara som inspirations bild. Men när den kommer ut så ska jag till gina tricot och testa den, passar den bra kanske det blir ett köp. Ett par lackleggins skulle inte vara helt fel heller!

Tema vecka

Hejsan bloggen min! Haha. Min dag har varit riktigt seg om jag ska vara helt ärlig. även om jag la mig ovanligt tidigt igår så var jag som tröttast idag om man jämför med de dagar jag lägger mig sent. Just nu har vi projekt vecka på min skola, temat är crossroads. Det handar om vilka olika vägar man kan välja, och vad man vill bli efter gymnasiet osv. Helt okej tema faktiskt, inget som känns jobbigt och tråkigt. Men denna vecka har inte vart sådär super bra, vet inte varför men vart trött och skolan har inte känts rolig, vilket den faktiskt brukar göra. Eller inte plugga men träffa folk, ni fattar. Det var allt jag hade att säga, men ni får ha det så bra! Om ni gillar bloggen lägg gärna till den i bloglovin. Kramar!

Skulle du ta på dig denna?

Jag kikade precis in på Stylebystars och fick syn på detta, vad ska man kalla det? Paljett topp? Den är riktigt snygg till en kväll på klubben, men lite väl urringad kanske? Jag skulle nog inte ha på mig den utan ett linne under. Vad tycker ni om den? Hiss eller diss? Jag får nog säga hiss.

Vita converse!

Jag är skit nöjd med mina vita converse, två veckor senare kan jag ju meddela att de inte är vita längre. Men de är snyggt när man ser de är lite använda faktiskt. Använder de nästan varje dag, skulle kunna tänka mig ett par svarta också, men det får vänta tills nästa gång jag behöver skor.

Vilken skulle du valt?

Detta måste nog vara den snyggaste klänningen H&M gjort på det senaste, inte för den är så nyutkommen. Jag köpte faktiskt den puder rosa i somras, när jag var i Finland. Sen när jag kom hem, så hade den kommit ut i Sverige med. Skulle inte tacka nej till den svarta, riktigt snygg! 299 kronor kostar dem. Vilken skulle ni valt?

Min dag!

Hej bloggen!
Min dag har inte vart sådär jätte händelserik, men kan berätta lite ändå. Det började med att jag och pappa åkte iväg för att leta matta till mitt rum, hade en matta i somras men som förstördes av mina hundvalpar som kissade på den haha. Så den slängde jag, sen dess har det inte blivit av att jag köpt någon ny. Så vi letade efter en idag, men hittade inte en sådan jag ville ha. Vill ha en nougat färgad, ganska tjock och mysig. Men tror jag åker till Ikea någon dag och kollar om de har en sådan. Efter vi kollat efter matta så åkte vi hem till mina kusiner och var där ett tag. Vilket liv det är i en barnfamilj eller alltså de är alltid något att göra, båda barnen skriker samtidigt osv. Efter vi varit hos dem kanske en timme så åker vi hem och åt middag. Sen har jag bara slappat hemma framför datorn, tråkigt men sant. Tog dock en kvällspromenad med en kompis för en stund sedan, härligt! Just nu håller jag på och fixar en majskolv, så jävla gott med massa salt. Hoppas ni haft en bra dag! Kram

Bastoppar

Jag gillar enkla t-shirts och toppar som de på bilderna ovan. Fler sådana behöver inskaffas i svart, vitt och grått. Fast inte exakt de på bilden, de passar inte direkt min plånbok. 899 kronor. Hur kan man ta så mycket för en tröja? Igen aning, men det är så det är. Ni hittar dem hos Nelly!

Kan inte alla ba tänka på sin dotter å ba sluta..

De finns en låttext som går så, av Ken Ring. Oväntat att det var en låt av han, för er som inte vet så är jag ett stort fan av han. Älskar hans musik, har sätt han live faktiskt för några månader sedan. I alla fall nu ska jag komma till saken, han har så rätt i denna texten. Låten heter " Varför blev du till en hora". Killar köper porrtidningar och vi tjejer köper skvallertidningar, med redigerade bilder och opererade tjejer (ibland). Sen har vi kompisar, syskon och även barn längre fram som köper dessa tidningar och tror de är så man ska se ut. Jag tycker det är så jävla sorligt att så många mår dåligt över sitt utseende och tror att man ska se ut som dem i tidningarna. Om man möter dem i verkligheten är dem inte perfekta, dem är en vanlig människa som oss. Det är bara bilderna som är redigerade, som får oss tro att alla kändisar är perfekta. Ingen är perfekt. Har de en finne så tar dem givetvis bort den. Och dem som läser porrtidningar, kan inte alla bara tänka på sin dotter å ba sluta! Jag är inte den bästa på att få ut de jag tänker i text, har alltid haft svårt för de. De verkar så bra i hjärnan men när jag ska skriva en text blir det så svårt. Men lyssna på låten så kanske ni fattar!

Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Här har ni min frukost, inte så tokig faktiskt haha. Yoghurt med red berries flingor, persika, persiskt bröd och vatten haha. I like it! Sitter även och kollar på massa tv program som går vid den här tiden.

Såhär ser jag ut ikväll

Denna outfiten har jag ikväll.
♥ Klänning Monsoon

Grattis Mamma!

Hejsan!
Idag fyller min mamma, men stackarn får  jobba på sin födelsedag. Från 7.00 - 15.00, så under dagen har vi passat på att städa hela huset, köpa blommor och hämta smörgåstårta från ett bageri. Så när hon kommer hem lär hon bli riktigt glad, för hon hatar att städa och hon klagar jämt att vi inte hjälper till att städa när vi ska ha gäster. Men nu så. Det blir tyvärr inget stort släktkalas, mamma kände inte för det. Sen min pappa fyller år om två dagar så vi lär fira han idag också med släkten. Det blir mormor, morfar, farmor och farfar. Men det blir mysigt även om vi inte är så många! Smörgåstårta är dock inget jag brukar äta så får se vad det blir till mig. Jordgubbstårta blir det i alla fall till efterrätt, har aldrig vart förtjust i tårta direkt heller. Vad bortskämd jag låter haha. Men brukar faktiskt må dåligt efter jag ätit tårta. Fast jag gillar chokladtårta, ingen grädde och sylt där. Så kanske de är de som jag alltid känner mig spyfärdig och illamående av. Jag visar bild sen på de jag ska ha på mig. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

H&M

Var inne och kollade runt lite på H&M:s hemsida, och såg dessa söta! Jag tycker det är skit snyggt med jeans och en söt blus till, gärna transparant som de på bilden. Har en som påminner om den svarta fast med långa armar som också kommer från H&M, så jag behöver väl inte en till blus. Men jag hade helt klart inte tackat nej till någon av dem, varken den puderrosa eller svarta. Den finns även i neonrosa!

Favoriter

Mina favorit skor. Scorett!

090902

Hej bloggen!
Nu har vi varit och bokat resan. Finally! Vi åker den 27:e september, ska verkligen bli underbart att resa på hösten. Har aldrig gjort det tidigare. Jag har flugit en gång innan men då var det med min klass till Barcelona (klassresa), så detta blir första gången jag flyger. Min syster har aldrig flugit innan så hon är nervös haha. Mina föräldrar har flugit innan, men mamma är jätte rädd för att flyga därför har vi aldrig åkt flygplan när vi rest genom åren. Dock har vi aldrig varit i något sånt sola-bada-shoppa land förut, brukar mest bli Ungern alltså som vi har släkt där. Sen bara i land närheten av Ungern. Så det ska bli härligt att bada,sola, shoppa osv. Nog om resan. Idag har jag varit ledig från skolan, på min skola är man alltid ledig på onsdagar. Nästan alltid i alla fall, tror det är åtta onsdagar på ett år man behöver gå, men de är ju inte alls mycket. Inte hänt speciellt mycket mer idag faktiskt, så ska inte fortsätta skriva. Kramar 

1 september

Ny månad, månaderna går så himla snabbt. Blev just augusti tycker jag. Dagen har vart helt okej, dock ganska långt. Men det har funkat ändå. Började halv nio och slutade tio i fem. Direkt efter skolan åkte jag, mamma och pappa till torget för att boka resan till Turkiet. Det blir förmodligen den 27:e som vi åker, inte riktigt hundra men tror nog det blir så. Ska bli fett härligt med sol, bad och shopping! Jag åker med familjen så inget festande skulle jag tro haha. Men att bara sola, bada och shoppa är fett bra de med! Bli brun och komma hem brun å härlig medans de andra håller på att bli vita inför vintern haha. Kram!

RSS 2.0